The Farm Herderen

Back

Waar geschiedenis en moderniteit harmonieus samenkomen

Voorzien van 11 kwalitatieve grondgebonden woningen met terras en/of tuin, smaakvol geïntegreerd binnen de authentieke muren van een bestaande vierkantshoeve.

Een innovatief concept in een historische setting

Deze karaktervolle hoeve ondergaat een transformatie tot 11 unieke eengezinswoningen. Elke woning biedt niet alleen een eigentijdse woonervaring, maar behoudt ook zijn authentieke elementen, wat resulteert in een perfecte fusie van oud en nieuw. De combinatie van historische charme, hedendaags comfort en hoogwaardige afwerking geeft The Farm Herderen een onmiskenbaar karakter en tijdloze aantrekkingskracht.

Locatie

Deze idyllische plek van maar liefst 5.000 m² bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Maastricht, waardoor u gemakkelijk de bruisende sfeer van deze naburige stad kunt ervaren. Met de oprit naar de E313 op slechts 3 minuten afstand, geniet u van een vlotte verbinding met nabijgelegen steden (Hasselt, Antwerpen, Luik, ...) en diverse voorzieningen.

Geniet van het beste van twee werelden - de centrale ligging nabij de grens met Nederland met de rust en charme van het landelijke dorp en groene landschap. De achterliggende weide zal voorzien worden van rustplekken met een aansluiting op de idyllische holle weg.

55%
Verkocht
LOCATIE
Herderen
De La Brassinnestraat 11
TYPE PROJECT
Ingrijpende renovatie & nieuwbouw
ONDERVERDELING
11 grondgebonden woningen
GEREALISEERD
Apr 2023

What we did

Verkoopinformatie

Before and after

Move left or right

Services

Please add services to the Services CMS

Go to the CMS panel and add a service. Latest 3 services will be shown on the homepage.

Please add a Testimonial in the testimonial CMS to showcaase items here.

You can add a testimonial that's connected to a project or add a testimonial without a project. Use them as you wish across the website.